storage/okrareizen/dscn1834.jpg

OKRA-busbedevaart naar Lourdes

Geniet van de combinatie cultuur en Lourdes

Helaas werd deze reis geannuleerd. Alle ingeschreven deelnemers ontvangen in de komende dagen meer informatie over de terugbetaling van hun reis.

Door regio West-Vlaanderen

Deze negendaagse autocarreis naar Lourdes geeft je de kans om, naast het bedevaartprogramma in Lourdes, ook Frankrijk te doorkruisen en heel wat mooie plekjes te ontdekken.  Onderweg kan je rekenen op de inzet en kennis van uitstekende autocarbegeleiders.

Programma:

Dag 1: Vanuit 2 opstapplaatsen in West-Vlaanderen rijden we via Laon (middagmaal) naar Colombey-les-Deux-Eglises waar we een kort bezoek brengen aan het graf van Charles de Gaulle.  Veder naar Langres voor avondmaal en overnachting.

Dag 2: Na het ontbijt rijden we naar Cluny. Kort bezoek aan de Abdij en middagmaal in de buurt.  Nadien vervolgen we onze weg richting Orange.  Avondmaal en overnachting.

Dag 3:  Vandaag rijden we via Narbonne (middagmaal) en Carcassonne (kort bezoek aan de Middeleeuwse stad) naar onze eindbestemming Lourdes.

Dag 4 tot en met Dag 7: Verblijf in volpension in Lourdes. Mogelijkheid om aan te sluiten bij het eigen bedevaartprogramma van West-Vlaanderen en deelname aan de grote vieringen van het Heiligdom.  Ter plaatse zijn ook twee halve daguitstappen voorzien op het programma.

Dag 8:  Na het ontbijt verlaten we Lourdes en rijden naar Saint-Emilion.  Kort bezoek en middagmaal.  In de namiddag rijden we via Limoges naar de streek rond Châteauroux.

Dag 9:  Op deze laatste dag rijden we via Rouen (kort bezoek aan de Kathedraal en middagmaal) naar West-Vlaanderen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze bedevaarten kan je contact opnemen met je OKRA-regio.

OKRA-actie i.s.m. welzijnschakels

We willen ook enkele personen in armoede de kans geven om te delen in de vreugde enverbondenheid van Lourdes en dit aan een verminderd tarief. We doen hiervoor beroep op jouw solidariteit!
Je bijdrage mag overgeschreven worden op rekening BE74 7785 5648 4207
van OKRA West-Vlaanderen met vermelding WELZIJNSSCHAKEL. Dank!
Voor giften vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest!