11-okra-cultuur-duitsland-harz2.jpg

Duitsland Harz

Hotel Englischer Hof ****

Duitsland Harzgebergte

Jammer, deze reis werd geannuleerd!

Deze regio is wat minder gekend als het Zwarte Woud, maar de schoonheid en geschiedenis van deze streek zal je zeker verbazen! Met prachtig goed bewaarde steden met een rijke geschiedenis en zeer mooie natuur krijg je de perfecte ingrediënten voor een verrassingsreis waar je nog lang over zal napraten. 

Programma

Vertrek vanuit Limburg per autocar naar Herzberg am Harz waar je het Grenslandmuseum bezoekt. Breng een onvergetelijk bezoek aan Rhum quelle, één van de grootste bronnen van Europa. Ontdek één van de mooiste steden van Duitsland : de voormalige Oost-Duitse stad Wernigerode die een prachtige sfeer uitstraalt door de prachtige vakwerkhuizen. 

Ga samen met een lokale gids op ontdekkingstocht in Quedlinburg, een door UNESCO-Werelderfgoed erkend stadje. Bezoek een originele zilvermijn waar je kan proeven van het leven van de mijnwerkers.

Passeer zeker eens langs het Kanariemuseum. Wist jij dat dit diertje een speciale functie had voor de mijnwerkers? 

Ga naar de bekendste stad van Harz: Goslar waar je na de lunch een mooie begeleide stadswandeling maakt.

Maak tenslotte een mooie ochtendwandeling naar de Juessee waaraan een leuke saga verbonden is. Geniet in het hotel van overheerlijke ontbijten en diners en keuvel na over deze onvergetelijke reis.

Adres

Vorstadt 8-10, 37412 Herzberg am Harz, Duitsland

Praktische info

Lengtegraad: 51.65145949999999

Breedtegraad: 10.3430667