Hoe inschrijven?

Via de website

Je kan je voor alle vakanties uit deze brochure online inschrijven vanaf dinsdag 5 december om 10u30. Wanneer je inschrijving afgerond is, kan je online betalen met bancontact of met de standaard kredietkaarten. Je kan meteen het volledige bedrag betalen of enkel het voorschot. Aan jou de keuze. Ook betalen via overschrijving is nog steeds mogelijk.

Via de telefoon

Vanaf dinsdag 5 december om 13u kan er ook telefonisch worden ingeschreven bij de klantendienst van Okrareizen & Intersoc via het nummer 02 616 15 17.

Opgelet

We leiden je graag in enkele stappen door je boeking. Hou voor je boeking alvast je OKRA-lidnummer, het nummer van de identiteitskaart en de persoonsgegevens (officiële naam, voornaam, geboortedatum, eventueel emailadres) klaar van alle deelnemers om vlot door dit stappenplan te gaan. Je vindt het identiteitskaartnummer op de voorzijde van je identiteitskaart (Kaartnr.).

Via de bestelbon

Je kan de bestelbon hier downloaden. Na verwerking van je boeking ontvang je je reisbevestiging. Koos je voor een bevestiging per email dan kan je online betalen met bancontact of met de standaard kredietkaarten. Koos je voor een bevestiging per post dan kan je enkel via overschrijving betalen. In beide situaties kan je meteen het volledige bedrag betalen of enkel het voorschot. Aan jou de keuze.

Ingeschreven, betaling in orde. Wat mag je nu verwachten?

  • Na betaling van het totaalbedrag (ten laatste zes weken voor de start van je vakantie), bezorgen wij je twee weken voor het vertrek je afreisdocumenten: vakantiekaart met opties, eventueel uurrooster bus, trein of vliegtuig en reistips.
  • Elke wijziging aan een inschrijving meld je aan de klantendienst van Okrareizen & Intersoc. Gebruik hiervoor altijd het referentienummer op je bevestigingsbrief.

Wensen en wijzigingen

  • Wensen deel je mee tijdens je inschrijving. Zij kunnen o.a. betrekking hebben op het vervoer en het verblijf zoals samen tafelen, dieetvoeding, enz.
  • Wensen blijven echter wensen, waarmee wij zoveel mogelijk rekening houden. Een genoteerde wens op je bevestigingsbrief betekent dat hij geregistreerd werd, maar is geen garantie dat wij eraan tegemoet kunnen komen.