storage/okrareizen/shutterstock-293482145.jpg

Waarom Okrareizen?

Vijf ijzersterke troeven

1. Uitzonderlijke reisbegeleiders

De OKRA-reisbegeleiders zijn de sterkste troef. Zij staan vrijwillig ten dienste van de reizigers. Een goede voorbereiding, leidinggevende capaciteiten, een helpende hand en een luisterend oor horen bij hun engagement. Dankzij hen loopt alles op wieltjes en wordt er niets aan het toeval overgelaten. Op hen kan je rekenen! Daar zijn we trots op en enorm dankbaar voor.

2. Voor elk wat wils

Reizen met leeftijdsgenoten, daar kies je voor. Maar leeftijd zegt niet alles! Wie het graag rustig houdt, heeft een ruime keuze uit de kwaliteitsvolle hotels die we jaar na jaar aanbieden. Vaak niet de goedkoopste maar wel steeds met de beste service en op maat van senioren. Wie liever actief blijft op vakantie, kan ook rekenen op programma’s met bekwame gidsen of uitstappen met de reisbegeleider, steeds op maat van senioren.

3. Geïnteresseerde groepen

Je reist altijd in goed gezelschap want jouw medereizigers zijn al even enthousiast als jij. Wie eerder cultureel is aangelegd, zal zeker zijn gading vinden in het grote aanbod. Anderen kiezen dan weer voor onze op maat gemaakte rondreizen. Ook de sportievelingen vinden zeker iets in het aanbod. Of blijf je liever ter plekke, dat kan natuurlijk ook. Ook hier alweer onder prima begeleiding van zeer ervaren reisbegeleiders en professionele gidsen.

4. Kwaliteit voor de juiste prijs

Onze aanbiedingen hebben een prijskaartje, daar doen we niet flauw over. Maar wie alles in acht neemt, zal vaststellen dat de prijs zeer correct is. Heel veel is immers inbegrepen (vaak allinclusive, bij rondreizen de toegangsgelden, visumafhandelingen, maaltijden op de vluchten, bagage, soms ook ophaling aan huis enz.). Je logeert in kwaliteitsvolle kamers en je geniet van een ruime annulerings- en reisverzekering.

5. Geen brandstoftoeslagen

Geen toeslagen bij stijgende brandstofprijzen voor alle reizen in deze brochure.