storage/okrareizen/shutterstock-293482145.jpg

Waarom Okrareizen?

Vijf redenen waarom je voor Okrareizen kiest

1. Uitzonderlijke reisbegeleiders

De OKRA-reisbegeleiders zijn onze grootste troef. Zij zetten zich vrijwillig in om de vakantie van onze reizigers optimaal
te laten verlopen. Een goede voorbereiding, leidinggevende capaciteiten, een helpende hand en een luisterend oor
horen bij hun engagement. Dankzij hen loopt alles op wieltjes en wordt er niets aan het toeval overgelaten. Op hen
kan je rekenen! Daar zijn we trots op en enorm dankbaar voor.

2. Voor elk wat wils

Reizen met leeftijdsgenoten, daar kies je voor. Maar leeftijd zegt niet alles! Wie het graag rustig houdt, heeft een ruime keuze uit de kwaliteitsvolle hotels die we jaar na jaar aanbieden. Vaak niet de goedkoopste maar wel steeds met de beste service en op maat van senioren. Wie liever actief blijft op vakantie, kan ook rekenen op programma’s met bekwame gidsen of uitstappen met de reisbegeleider, steeds op maat van 55+’ers. 

3. Kwaliteit voor de juiste prijs

Onze aanbiedingen hebben een prijskaartje, daar doen we niet flauw over. Maar wie alles in acht neemt, zal vaststellen dat de prijs zeer correct is. Heel veel is immers inbegrepen (vaak all-in, bij rondreizen de toegangsgelden, vervoer van en naar de luchthaven in België, ...) Je logeert in kwaliteitsvolle kamers en je geniet van een ruime annulerings- en bagageverzekering. 

4. Geinteresseerde groepen

Je reist altijd in goed gezelschap want jouw medereizigers zijn al even enthousiast als jij. Wie eerder cultureel is aangelegd, zal zeker zijn gading vinden in het grote aanbod. Anderen kiezen dan weer voor onze op maat gemaakte rondreizen. Ook de sportievelingen vinden zeker iets in het aanbod. Of blijf je liever ter plekke, dat kan natuurlijk ook. Ook hier alweer onder prima begeleiding van zeer ervaren reisbegeleiders en bekwame gidsen.

5. Tevreden reizigers, keer op keer

Een van de grote troeven van OKRA-REIZEN is de grote tevredenheid van de reizigers. Na elke reis wordt er uitvoerig geëvalueerd, onder meer via een uitgebreid evaluatieformulier dat elke reiziger krijgt. En daar blijkt telkens opnieuw uit: Okrareizen heeft een uitermate tevreden en trouw publiek.