shutterstock-757383349.jpg

Hoe boek ik online een Okrareis?

Online een Okrareis boeken

Wat nu?

Heb je nog nooit via onze website een vakantie geboekt?
Bekijk dan ons stappenplan hiernaast of vraag hulp aan familie of vrienden om je vakantie te boeken.

Volg dit stappenplan en je gaat een heerlijke zomer tegemoet!

 1. Vooraleer je naar onze website surft, dien je de Okra-lidnummers en de nummers van de identiteitskaarten (voorzijde identiteitskaart - het kaartnummer) te verzamelen van iedereen die je wilt inschrijven (best alleen maar personen die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn).
 2. Surf vervolgens naar de vakantie die jij wil boeken. 
 3. Vanaf het moment dat je op “inschrijving” geklikt hebt, heb je 20 minuten de tijd om je boeking te vervolledigen.
 4. Vervolgens dien je al jouw persoonlijke gegevens in te vullen (aanhef, voornaam, familienaam, straat, huisnummer, postcode, gemeente, telefoonnummer en e-mailadres).
 5. Daarna dien je het aantal deelnemers te selecteren. Nadien geef je aan voor hoeveel deelnemers je een bepaalde kamer wenst te boeken. Indien je kamertype niet tussen deze lijst staat, klik je gewoon op volgende. In deze situatie kies je dan voor een standaard tweepersoonskamer en is een kamerupgrade niet mogelijk.
 6. Nadien hebben we ook nog de voornaam, de achternaam, de geboortedatum, het geslacht, je OKRA-lidnummer en je identiteitskaartnummer nodig van jou en de eventuele medereizigers.
 7. Vervolgens kan je nog eventuele opties aanpassen en dieetinformatie toevoegen. Klik dan weer op opslaan, volgende stap en vul de gegevens voor je eventuele medereiziger in.
 8. Je kan ook nog enkele extra’s aanduiden op de laatste pagina van jouw boeking:
  1. Heb je nog wensen i.v.m. je vakantie (met wie je aan tafel wilt zitten, welke kamer je wilt hebben,…), je kan dit doorgeven bij “Extra’s”.
  2. Geef tenslotte nog je noodcontact door indien er zich tijdens je vakantie een noodsituatie zou voordoen.
  3. Wens je de kamer te delen met een andere deelnemer die niet in je boeking staat, noteer dan hier de naam van deze deelnemer.
 9. Bevestig je inschrijving