bormio-2.jpg

Italië Bormio

Hotel Miravalle 3*

Italië Bormio

Door regio Limburg

Bormio ligt helemaal in het noorden van de regio Lombardije in Italië, tegen de grens met Zwitserland (ten zuiden van St. Moritz). Bormio grenst aan het Parco Nazionale dello Stelvio met zijn door wielerfanaten geliefde pas en aan het belastingvrije stadje, Livigno. Een ideale vakantie voor zowel wandel-als cultuurliefhebbers!

 

 

Programma

Dagprogramma onder voorbehoud.

In de winter is dit een uitgesproken skigebied met vele kilometers skipistes. In de zomer is de omgeving van Bormio een geweldig mooi en uitgestrekt wandelgebied met prachtige panoramische uitzichtpunten. Tijdens deze week bezoek je het Cancano-meer en het prachtige Como-meer. Je maakt een trip met de ‘Bernina Express’, de smalle spoorwegbaan naar St. Moritz.
Een bezoek aan een wijnhuis met wijnproeverij mag niet ontbreken. Uiteraard bezoek je ook Livigno!
Kortom: een veelzijdige wandel- en cultuurweek in een schitterend mooie omgeving.

Je verblijft in hotel Miravalle dat wijd en zijd bekend staat om de gastronomisch hoog aangeschreven keuken en de grote keuze kwaliteitsvolle wijnen. Vanuit het hotel zijn er prachtig mooie uitzichten. Samen met Luigi, de eigenaar van het hotel, ga je de mooiste hoekjes van de omgeving bezoeken met barbecues op verrassende plekjes. Aanrader!

 

Adres

Piazza Sant'Abbondio, 3, 23038 Valdidentro SO, Italië

Praktische info

Lengtegraad: 46.4855625

Breedtegraad: 10.2735545