30-okra-cultuur-oostenrijk-2.jpg

Oostenrijk Söll

Feriënhotel Fuchs 3*

Oostenrijk Söll

Door regio Oost-Vlaanderen

Zin in een vakantie in Oostenrijk waar je kan genieten van de overweldigende schoonheid van de derde grootste deelstaat van Oostenrijk? Tirol heeft maar liefst 500 bergtoppen die meer dan 3.000 meter boven het zeeniveau uitsteken. Deze bergtoppen en bergketens domineren het alpiene landschap van de vijf grootste regio’s van Tirol: Außerfern, Oberland en Unterland, Innsbruck, en Oost-Tirol. Hoog tijd om dit te gaan ontdekken!

Programma

Je verblijft in Ferienhotel Fuchs ***, rustig gelegen, ongeveer 400 m van het centrum, licht verhoogd en met een prachtig uitzicht op het dorp Söll. Het hotel heeft een lobby met receptie, hotelbar, sauna, Turks stoombad, zonnestudio, infraroodcabine en zonneterras met prachtig uitzicht op de Wilder Kaiser, Hohe Salve, grote Pölven, Wildschönauvallei.

Dagelijks kan je hier genieten van een ontbijtbuffet, 4-gangenmenu en het saladebuffet. Alle 58 kamers zijn bereikbaar met de lift en zijn uitgerust met badkamer met douche/bad, haardroger, radio, televisie, safe, telefoon, en balkon.

Uitstappen:
• Een halve dag naar Kitzbühel
• Een dag naar Innsbrück + Hall
• Een rondrit met diverse stops naar Wilder Kaiser:
  volledige dag doorheen het prachtige Oostenrijkse landschap.
• Een volledige dag naar Swarovski Kristallwelten + Rattenberg
• Een dag vol proeverijen naar Kirchdorf – Sankt Johann - Kufstein
• Söll

Adres

Pirchmoos 36, 6306 Söll, Oostenrijk

Praktische info

Lengtegraad: 47.5046629

Breedtegraad: 12.1853297