storage/okrareizen/shutterstock-1493225909.jpg

Lo-Reninge, België

Lo-Reninge, België

Lo-Reninge, 

Hotelinformatie

We verblijven in Hotel De Oude Abdij ***
Op deze 4-daagse fietsreis maken we enkele mooie ritten in de omgeving van Lo-Reninge, de Westhoek en de Belgische kust.

Programma

Rit 1: 62 km
We rijden richting noordoosten en rijden tot aan de kust in Oostduinkerke. Na de lunch rijden we verder richting Deurne waar we even tijd hebben om te genieten van het prachtig plein van deze stad. We rijden het laatste stukje van onze tocht via Alveringem naar ons hotel in Lo.

Rit 2: 63 km

De rit in het kort : we rijden via een bochtje naar het zuiden. Nadat we eerst Bikschote doorkruisten, komen we in Houthulst terecht. We zetten onze tocht verder naar Diksmuide waar we zeker tijd nemen om het centrum en de IJzertoren even te ontdekken. 

Rit 3: 64 km

Vandaag wordt het een gewijde rit. We rijden eerst langs Roestbrugge naar Poperinge. In de stad van het hommelbier pauzeren we even en is er nog een beetje tijd om het centrum te ontdekken. Tijdens het vervolg van onze tocht komen we in de abdij terecht waar velen over gelezen hebben. We consumeren er een wereldberoemd biertje en nadien proberen we in rechte lijn terug naar ons hotel te fietsen.

Rit 4: 64 km

Via Vlamertinge komen we in Ieper terecht waar we de nodige tijd nemen om deze heel mooie stad met een weliswaar dramatisch verleden bezoeken. Nadien rijden we verder langs Langemark-Poelkapelle (dat is de officiële naam maar in feite doen we enkel Langemark aan) om te eindigen in het ons intussen wel bekende Lo. 

Fietsinformatie

  • De fietstochten zijn ongeveer 60 km

  • We fietsen in een rustig tempo.
  • We stoppen regelmatig voor een drankpauze of toiletbezoek.
  • Deze fietsvakantie staat open voor elektrische en gewone fietsen.
  • Het dragen van een fietshelm is verplicht.
Adres

Noordstraat 3, 8647 Lo-Reninge

Praktische info

Lengtegraad: 50.9817292

Breedtegraad: 2.7490659