lommel-1.jpg

België Lommel

Corbie Hotel Lommel Ring

België Lommel

Door regio Oost-Vlaanderen

Het zand tussen je tenen voelen in de Lommelse Sahara, glasblazers live aan het werk zien in het Glazen Huis en fietsen in de avontuurlijke bossen van Bosland. Nadien wat shoppen, en gezellig iets eten en drinken in het fijne stadscentrum?
Tijdens deze fietsvakantie kan het allemaal!

Deze fietsvakantie in de Kempense stad Lommel is de perfecte combinatie tussen natuur en cultuur. Je leert de omgeving kennen via de vele bossen, natuur-en heidegebieden waaronder het Pijnven, de Watering en de Lommelse Sahara. Ondertussen leer je bekende plaatsen in de omgeving kennen zoals Balen, Peer en Houthalen en Bokrijk.

Ga op uitstap naar de Sint-Pietersbandenkerk, naar één van de vele beelden in het Mariapark, naar de Leyssensmolen te Kattenbos of krijg glasblazers te zien in het Glazen Huis. Kortom, Limburg, Belgisch en Nederlands Limburg heeft alle troeven in huis om een overheerlijk dagje te bezorgen in de eigen provincie of vlak over de grens!

Je fietst alle dagen tussen 40 à 45km en tussen 65 à 70km in een rustig tempo met de nodige stops.

Middagmalen zijn tijdens de fietstochten inbegrepen.

Programma

Fietsinformatie

  • De fietstochten zijn tussen 40 à 45km en tussen 65 à 70km

  • We fietsen in een rustig tempo.

  • Telkens na ongeveer 15 km stoppen we even, ofwel om van de meegebrachte drank te drinken of om te stoppen bij een horecazaak (toilet).
  • Deze fietsvakantie staat open voor elektrische en gewone fietsen.
  • Het dragen van een fietshelm is verplicht.
Adres

Binnensingel 70, 3920 Lommel

Praktische info

Lengtegraad: 51.2223003

Breedtegraad: 5.3146263