storage/okrareizen/shutterstock-1793105971.jpg

Münsterland, Duitsland

Landhotel Hermanns Höhe 3*

Münsterland, Duitsland

Hotelinformatie

Dit landelijke hotel ligt in het midden van de prachtige provincie Münsterland in Noord-Rijnland-Westfalen. U kunt genieten van een schilderachtige, landelijke omgeving en het uitzicht op de vogels, rijke velden, weiden, klaprozen, kamille, houtwallen en bossen. U verblijft in een comfortabele kamer en kunt heerlijk zwemmen in het zwembad. Na afloop kunt u zich laten verwennen in de spa suite.

Programma

Voor een deugddoende fietsvakantie moet je niet ver rijden (± 300 km van Brussel). Het (soms verrassend heuvelend) parklandschap van Münsterland met zijn 4.500km bewegwijzerde fietspaden maakt de regio tot één van de populairste fietsregio’s in Europa. 

Waterkastelen, burchten, landhuizen en natuurgebieden bepalen het landschapsbeeld rond Münster. Maar er liggen ook talrijke 
juweeltjes van tuinkunst verscholen: van typisch Westfaalse boerentuinen in oude hofjes, barokke kasteeltuinen of moderne landschapstuinen, historische dierentuinen, moderne blote-voetenparken tot showtuinen. Zijn we moe van het trappen of hebben we dorst gekregen, houden we halt aan één van de vele boerderijcaféetjes onderweg. Op een gezellig terras met uitzicht op het groene platteland zullen de Münster-landse specialiteiten zeker smaken.

Uit het rijke aanbod aan fietstochten in de streek selecteerden we er een aantal. We verkennen tijdens zes fietstochten 
de ruime omgeving (noord, oost, zuid, west) rond Legden, onze verblijfplaats. De tochten variëren tussen 25 en 65 km. Ze zijn geschikt voor iedereen die regelmatig fietst en gewoon is om af en toe een langere dagtocht te maken. Wil je meer of wil je minder fietsen, geen probleem we helpen je op weg.

We verblijven in vol pension in Landhotel Hermanns Höhe in Legden. Voor ‘s middags maken we een picknick. Na onze fietstochten kunnen we genieten van de wellness, de sauna en het overdekt zwembad. Parkeerplaats en fietsstalling is voorzien. Draadloos internet is gratis. De verplaatsing gebeurt met eigen wagen en fietsen.

Fietsinformatie

  • De fietstochten variëren tussen de 25 en 65 km

  • We fietsen in een rustig tempo.
  • We stoppen regelmatig voor een drankpauze of toiletbezoek.
  • Deze fietsvakantie staat open voor elektrische en gewone fietsen. We raden om deze vakantie met de e-bike te rijden
  • Het dragen van een fietshelm is verplicht.
Adres

Haulingort 30, 48739 Legden, Duitsland

Praktische info

Lengtegraad: 52.02120189999999

Breedtegraad: 7.1170439