vught-3.jpg

Vught, Nederland

Hotel de Kruishoeve 4*

Deze reis staat open voor fietsers maar ook voor niet-fietsers die van de mooie omgeving wensen te genieten.

Vught, Nederland

Jammer, deze reis werd geannuleerd

In Hotel De Kruishoeve waar we zullen verblijven mag u rekenen op een ontvangst op zijn Brabants: warm en zeer hartelijk. Het is ook nog mogelijk om in het hotel (elektrische) fietsen te huren (niet inbegrepen in de prijs).

Na een mooie fiets of wandeltocht in de omgeving kunt u een lekker hapje eten in het restaurant en daarna een drankje nuttigen aan de bar in het hotel.

Het hotel beschikt over een afgesloten fietsenstalling waar we onze fietsen veilig kunnen opbergen.

Programma voor fietsers én wandelaars

Op een steenworp van ’s-Hertogenbosch biedt de idyllische gemeente Vught prachtig cultureel erfgoed, zowel materieel als  immaterieel. Perfect te combineren met een bezoek aan de Brabantse hoofdstad biedt het gezellige dorp galerieën, musea, een diversiteit aan winkels, leuke evenementen en zeer mooie natuur. Het bewonderen van alle bijzondere cultuurhistorische bezienswaardigheden, bekend als de ‘Schatten van Vught’, vult met gemak meerdere dagen.

Het fijne aan Vught is dat al dit cultuurhistorisch- én natuurschoon op fietsafstand van elkaar ligt. We maken dagelijks een mooie fietstocht in de omgeving.

Deze reis is staat ook open voor wandelaars gezien de vele wandelroutes in de omgeving, of als u gewoonweg wat wilt kuieren en genieten kan dat uiteraard ook.

Fietsinformatie

  • De fietstochten zijn ongeveer 60 km

  • We fietsen in een rustig tempo.
  • We stoppen regelmatig voor een drankpauze of toiletbezoek.
  • Deze fietsvakantie staat open voor elektrische en gewone fietsen.
  • Het dragen van een fietshelm is verplicht.