storage/okrareizen/nederland-zeeland-fietsvakantie1.jpg

Nederland Zeeland

Strandhotel Bos en Duin 4*

Nederland Zeeland

Jammer, deze reis werd geannuleerd!

Zeeland is het zuidwestelijk deel van Nederland, aanleunend tegen de Noordzee. Het grootste gedeelte van deze provincie ligt onder de zeespiegel. De kustlijn is maar liefst 650 km lang en je voelt, ziet en proeft de invloed van het water op het land.

Als je hier fietst of wandelt voel je je als vanzelf verbonden met de zee. Dat kan ook niet anders, want de zee is hier altijd dichtbij met alle mooie natuurgebieden eromheen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Nationaal Park Oosterschelde met zijn unieke fauna en flora. In en om het water van de Oosterschelde kan je regelmatig zeehonden en bruinvissen spotten. Het rustige binnenland van Zeeland vol gezellige dorpjes en stadjes is ook absoluut de moeite waard.

Je verblijft in het viersterrenhotel Bos en Duin. Alle kamers zijn voorzien van een douche, kluisje, TV, telefoon, radio, WC, badkamer, verwarming, koffie & theevoorzieningen, haardroger, wekdienst, bureau, zithoek & gratis wifi. Je fietst dagelijks tussen de 45 en 65 km aan een rustig tempo, geniet van het vlakke land, water, bos en heide. Het spreekt voor zich dat er voldoende stops voorzien worden.

Fietsinformatie

  • De fietstochten zijn tussen 45km en 65km.

  • We fietsen in een rustig tempo.
  • We stoppen regelmatig voor een drankpauze of toiletbezoek.
  • Deze fietsvakantie staat open voor elektrische en gewone fietsen.
  • Het dragen van een fietshelm is verplicht.
Adres

Duinweg 82, 4356 GD Oostkapelle, Nederland

Praktische info

Lengtegraad: 51.5779077

Breedtegraad: 3.5469858