storage/okrareizen/schermafbeelding-2022-11-24-192421.jpg

Duitsland Harz

Hotel Englischer Hof ****

De Harz, een paradijs voor motorrijders

Duitsland Harz

Provincie Antwerpen

Hotelinformatie

We verblijen in hotel Englischer Hof, gelegen in Herzberg am Harz in het Duitse Niedersachsen. Nabij het hotel vindt u het Nationaal Park Harz, een prachtig meer en 200 jaar oude vakwerkhuizen. ’s Ochtends wordt u verwend met een lekker ontbijt in het hotel-restaurant en ’s avonds kunt u hier ook genieten van een heerlijke maaltijd. 

Programma

Hoge bergen, diepe dalen en daartussen bochtenrijke routes – voor honderdduizenden motorrijders is de Harz in het motorseizoen een avontuurlijke en veeleisend motorgebied. Kilometerlange routes langs bruisende beken, schilderachtige watervallen en door wilde bossen zijn niet alleen in Duitsland bekend, maar ook internationaal.

Motorrijders vinden in de Harz een meer dan 2000 vierkante kilometer groot gebied, dat gemakkelijk vanaf de motor te beleven is. Van Seesen tot Kelbra en van Thale tot Osterode liggen vele kilometers Harzgebergte voor de wielen. Verlokkend slingeren de straten door het land. En welke biker houdt nu niet van bochtenrijke wegen?

Buiten de heen- en terugreis zal er per dag rond de 200 kilometer gereden worden, misschien 1 dag wat korter.

Voor de heenrit naar Harz rijdt iedereen het eerste stuk op eigen tempo (autostrade), voor het middagmaal komen we samen en rijden dan 120 kilometer samen op toeristische wegen naar het hotel.

De terugrit vindt dan plaats in omgekeerde volgorde.