shutterstock-1980305258.jpg

Nederland Friesland

Hotel De Oorsprong 4*

Nederland Friesland

Door regio Antwerpen

Samen, in groep, met de motor rijden is en blijft een zeer aangename reisformule. Zowel de échte motorrijder als de motortoerist komen bij OKRA zeker hun trekken. Tijdens deze motorvakantie in Friesland rijden we in twee groepen langs rustige wegen. Een ideale manier om dit prachtige stukje Nederland vanop je motor te ontdekken.

Tijdens deze week verkennen we het mooie Friesland vanuit het hotel De Oorsprong in Sint-Nicolaasga. Dit landgoed ligt verscholen in de “Vegilinbossen” op de overgang van de Friese Wouden, het uitgestrekte merengebied en het glooiende Gaasterland. Het hotel en restaurant werden ingericht in de voormalige stoeterij en behield haar authentieke karakter. Het restaurant is bij uitstek geschikt om sfeervol en gezellig te eten in een prachtige, bosrijke omgeving.

We komen vooraf met de deelnemers samen om het programma op punt te stellen. Dan worden ook de taken verdeeld. Afhankelijk van het weer rijden we vanaf maart ook elke derde vrijdag van de maand een voorbereidingsrit.

Adres

Huisterheide 7, 8521 NC Sint Nicolaasga, Nederland

Praktische info

Lengtegraad: 52.9350899

Breedtegraad: 5.755497