storage/okrareizen/danube-3522073-960-720.jpg

De mooie blauwe Donau

Donau cruise met de MS Modigliana 4*

De mooie blauwe Donau

Door regio Antwerpen

Ontdek van Passau tot Boedapest via Melk en Wenen, uiterst culturele en historische steden die u hun geheimen zullen  onthullen. In de voetsporen van koninkrijken met een rijke geschiedenis, ontdekt u Schloss Schönbrunn en bezoekt u de prachtige Wachau-vallei die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Met zijn beboste hellingen afgewisseld met boomgaarden, kleine dorpjes, wijngaarden en kloosters, is dit het meest pittoreske deel van de Donau waar zich ook het majestueuze kasteel van Dürnstein bevindt.

MS Modigliana

De MS Modigliani is in 2011 volledig omgebouwd en is een boot met 4 ankers op mensenmaat van 110 m lang en 11,40 m breed. Het biedt plaats aan 159 passagiers, in 78 kajuiten en een suite verdeeld over twee dekken. Elk van de kajuiten, met een  oppervlakte van 11 m2 (16 m2 voor de suite), hebben alle voorzieningen en biedt de beste voorwaarden. De inrichting is netjes en de sfeer, beide elegant en vriendelijk, is in perfecte harmonie met zijn omgeving. Gelegen op het niveau van het bovendek is  het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de reis, de delicate keuken is in een verfijnde omgeving, waar grote ramen het toelaten om volop genieten van het panorama. Op hetzelfde niveau bevindt zich ook de salon/bar met  danspiste op het zonnedek, de perfecte plek om te ontspannen en de landschappen te bewonderen waar de passagiers in comfortabele ligstoelen kunnen genieten, evenals een grote schaduwrijke plek.

Vluchturen

(Vluchturen onder voorbehoud)

04/08/2024: Brussel - Munchen 06:55-08:15
09/08/2024: Budapest - Brussel 18:00-20:05

Programma

Dag 1 Passau
Vlucht van Brussel Zaventem naar Munchen. Transfer per autocar tot in Passau.
Inscheping om 16u. Welkomscocktail en voorstelling van de bemanning.

Dag 2 Melk / Durnstein / Wenen
Bezoek aan de Abdij van Melk. Dit gebouw ligt op een rotsheuvel van meer dan 50 m hoog, dat uitkijkt over de Donau. Het is het symbool voor de meest volledige ontplooiing van de barokstijl in Oostenrijk. ‘s Avonds Wenen by night.

Dag 3 Wenen
Bezoek aan het kasteel van Schönbrunn, zomerverblijf van de keizerlijke familie en panoramisch bezoek aan Wenen. Vrije namiddag. Gala-avond aan boord.

Dag 4 Esztergom / Boedapest
Vrij bezoek aan Esztergom. In de namiddag varen we naar Boedapest. ‘s Avonds bezoek aan het verlichte Boedapest.

Dag 5 Boedapest
Geleid bezoek aan Boedapest. Gescheiden door de Donau, Buda en Pest, reflecteren de facetten van de contrasterende Hongaarse hoofdstad. In de namiddag, vrije tijd en transfer naar de luchthaven.