storage/okrareizen/shutterstock-1310807072.jpg

Vayamundo Houffalize

Ontdek de prachtige Belgische Ardennen

Vayamundo Houffalize

Vanuit elke provincie vertrekt een autocar richting Houffalize. De eerste tussenstop is in Maredsous, waar we een bezoek brengen aan de abdij en genieten van een lunch.

Je geniet vervolgens van vijf dagen verblijf in volpension in Vayamundo, Ol Fosse d'Outh. De unieke ligging aan de de Ourthe brengt je meteen in Ardense sfeer. Tijdens die vijf dagen kan je deelnemen aan tal van activiteiten. De mooie accomodatie en de ideale wandelomgeving maken het programma compleet. 

Kriebelt het nu al om mee te doen met aquagym, fitness, tai chi, zwemmen, lezen, creaworkshops, quiz, film, begeleide natuurwandelingen, petanque, line-dance, curling, kubb, een dansavond,...? Dat is allemaal mogelijk! Daarnaast kan je ook deelnemen aan een uitstap naar onder andere Animaleine, het oorlogsmuseum in Bastogne en Stavelot. 

Tijdens de terugreis gaat het avontuur nog verder met een bezoek aan Francorchampsmuseum en historisch museum in Stavelot en eindigen doen we in het kasteel van Alden Biesen waar we zullen genieten van een heerlijke lunch.

Hotelinformatie

Even ontsnappen aan het hectische leven. Waar kan dat beter dan in de Ardennen? In Vayamundo Houffalize, gelegen in de uitgestrekte Ourthe-vallei, kom je helemaal tot rust. Hier kan je heerlijk genieten van natuur en cultuur.

Adres

Ol Fosse d'Outh 1, 6660 Houffalize

Praktische info

Lengtegraad: 50.1316774

Breedtegraad: 5.7968069