carnaval.jpg

Vayamundo Houffalize

Ontdek de prachtige Belgische Ardennen

Vayamundo Houffalize

Deze reis is volzet, wens je een plaats op de wachtlijst, neem dan contact op met de klantendienst.

Vanuit elke provincie vertrekt een touringcar richting Houffalize.

Tijdens onze reis naar Houffalize maken we een tussenstop bij de prachtige tuinen van Annevoie, waar een heerlijke lunch op ons wacht. Vervolgens zetten we onze reis voort richting Houffalize.

Eenmaal daar verblijven we vijf dagen in volpension in Vayamundo, Ol Fosse d'Outh. Gelegen aan de oevers van de Ourthe, brengt deze unieke locatie je direct in de Ardense sfeer. Gedurende deze vijf dagen kun je deelnemen aan een breed scala aan activiteiten, georganiseerd door het OKRA-team en het team van Vayamundo. De comfortabele accommodatie en de prachtige wandelomgeving maken het programma compleet.

Klaar om deel te nemen aan aquagym, fitness, zwemmen, lezen, creaworkshops, quizzen, filmavonden, begeleide natuurwandelingen, petanque, line-dance, curling, kubb en een dansavond? Dat is allemaal mogelijk! Ook de app-man zal aanwezig zijn om ons niet alleen bij te staan, maar ook tips te geven over het gebruik van onze gsm en/of tablet. Op 1 avond vergasten we je op een heus verrassingsoptreden.

Bovendien bieden we een dagexcursie naar de stad Luxemburg aan, waar we een rondleiding door het historische centrum combineren met vrije tijd om zelf op ontdekking te gaan. 

Op de terugweg brengen we enkele uren door in Maastricht, waar we tijdens een ontspannen rondvaart op de Maas lunchen.

Hotelinformatie

Even ontsnappen aan het hectische leven. Waar kan dat beter dan in de Ardennen? In Vayamundo Houffalize, gelegen in de uitgestrekte Ourthe-vallei, kom je helemaal tot rust. Hier kan je heerlijk genieten van natuur en cultuur.

Adres

Ol Fosse d'Outh 1, 6660 Houffalize

Praktische info

Lengtegraad: 50.1316774

Breedtegraad: 5.7968069