shutterstock-1922393141.jpg

Vayamundo Oostende

Verblijfs & lijndansvakantie

Vayamundo Oostende

Verblijfs & lijndansvakantie georganiseerd door regio Oost-Vlaanderen

Hotelinformatie

Vayamundo is een mooi gelegen vakantiecentrum aan de zeedijk. De kusttram- halte bevindt zich tegenover het hotel. Oostende is bekend voor zijn uitgestrekte stranden. Maar behalve haar mooie stranden bezit Oostende nog tal van aantrekkelijke bezienswaardigheden. 

Het is er heerlijk verblijven in comfortabel uitgeruste studio’s of appartementen met 1 of 2 slaapkamers. De logementen zijn voorzien van een telefoon, flatscreen- tv, ruime badkamer met douche, haardroger en afzonderlijk toilet en allemaal bereikbaar met een lift. Er is tevens WiFi in het gebouw. De fitnessruimte en het zwembad zijn gratis ter beschikking, het vernieuwde saunaparadijs is toegankelijk mits betaling.

OPGELET: Je kan in deze periode kiezen tussen een verblijfsvakantie en een dansvakantie. Wens je mee te dansen, kies dan bij de kamertypes voor '1-persoonskamer DANS', '2-persoonskamer DANS' of 'gedeelde kamer DANS'. Indien je niet mee danst, dan kies je voor gewoon '1-persoonskamer', '2-persoonskamer' of 'gedeelde kamer'. Zijn er geen kamers meer vrij, neem dan contact met onze klantendienst (02/616 15 17), dan bekijken we de mogelijkheid om de gewenste kamer boekbaar te maken.

Programma (mogelijke activiteiten):

  • Ochtend- en/of aquagym
  • Begeleide wandelingen met gids
  • Shopping in Oostende of Nieuwpoort
  • Culturele uitstap
  • Markt in Middelkerke
  • Lijndans
Adres

Zeedijk 330, 8400 Oostende

Praktische info

Lengtegraad: 51.21272990000001

Breedtegraad: 2.8719944