storage/okrareizen/shutterstock-1310807072.jpg

Vayamundo Houffalize

Ontdek de prachtige Belgische Ardennen

Vayamundo Houffalize

Verblijfsvakantie georganiseerd door regio Vlaams-Brabant

Hotelinformatie

Even ontsnappen aan het hectische leven. Waar kan dat beter dan in de Ardennen? In Vayamundo Houffalize, gelegen in de uitgestrekte Ourthe-vallei, kom je helemaal tot rust. Heerlijk genieten, óf je zoekt net de actie op via onze avontuurlijke specials en mooie wandelingen.

Rustig ontwaken in de Ourthevallei. Een fikse ochtendwandeling door het heerlijk geurende dennenbos om daarna een stevig ontbijt te nemen in het gezellige buffetrestaurant! Het leven diep in de Belgische Ardennen neemt alle stress weg… Beloofd!

De boslucht wakkert de honger aan! Chef Olivier en zijn team weten wat gastronomie is. In restaurant Le Buffet is het heerlijk vertoeven op eigen tempo en op het grote terras van de Dine & Lounge geniet je van een lekker streekbiertje met zicht op de Ourthe. Frisdranken, bier en wijn zijn inbegrepen!

Overdag zorgt je reisbegeleider voor een programma waar er voor ieder wat wils wordt voorzien, er kan lustig gewandeld worden of vertoefd in het binnenzwembad van het hotel. Ook ’s avonds is er animatie voorzien met bv. een dansavond, quiz, magic avond,…

Adres

Ol Fosse d'Outh 1, 6660 Houffalize

Praktische info

Lengtegraad: 50.1316774

Breedtegraad: 5.7968069