storage/okrareizen/shutterstock-1666536052.jpg

Benidorm

RH Princesa 4*

Benidorm

Door regio: Okra Nationaal

Relaxen op witte zandstranden, genieten van Spaanse tapas op een sfeervol terras in Alicante en indrukwekkende natuurgebieden ontdekken vormen samen de ingrediënten van vakantie naar de Costa Blanca. Deze kustregio in het oosten van
Spanje is de ideale bestemming voor een veelzijdige vakantie. Duik het nachtleven in van de bruisende badplaats Benidorm of bewonder de magische watervallen van ‘Les Fonts de l’Algar’ bij het stadje Albir.

Vluchturen

Vluchturen (onder voorbehoud):

19/04/2024 Brussel(BRU) 06:05 - Alicante(ALC) 08:50 (TB1111)
03/05/2024 Alicante(ALC) 09:25 - Brussel(BRU) 12:15 (TB1112)

Hotelinformatie

Dit hotel blinkt uit in service, geen moeite wordt gespaard! Vele gasten komen hier dan ook graag terug. Kwaliteit staat voorop in dit hotel en dat geldt zeker ook voor de lekkere, gevarieerde buffetten. Maar ook het entertainment krijgt lof, zowel voor kinderen als volwassenen wordt van alles georganiseerd: zangers, dansers, spelletjes, shows... Toegegeven, het buitenzwembad is niet het grootste van Benidorm, maar het verwarmde binnenzwembad, het semi-olympisch zwembad, het aparte kinderzwembad met glijbanen én het goedgevulde animatieprogramma maken heel veel goed.

Alle kamers beschikken over badkamer (bad of douche), houten vloer, individuele airco, telefoon, wifi (gratis), tv, minibar (betalend) en safe (gratis, mits waarborg)

Faciliteiten
Roomservice (8-24u.)
Wifi (gratis) in het hele resort

Sport & ontspanning
Zoetwaterzwembad met bubbelbad, kinderbad met 2 glijbanen (1/5-31/10), zonneterras met gratis ligzetels en parasols
Handdoekenservice (mits waarborg)
Overdekt semi-olympisch zwembad (betalend)
Overdekt relaxzwembad (verwarmd, maandag-vrijdag geopend tussen 8-23u., zaterdag tussen 10-13u. en 16-19u. en zondag tussen 10-13u.) (1 uur/dag gratis toegang, slippers en badmuts verplicht)
Gratis: minigolf en pingpong (materiaal mits waarborg), animatie voor kinderen en volwassenen, miniclub (4-12 jaar, juli-augustus)
Betalend: biljart, 'Club Termal Princesa': gezondheids-, schoonheids- en hydrotherapiecentrum met bubbelbad, sauna, Turks bad, massagesalons, fitness, sportzwembad (25 m, verwarmd), fietsprogramma (ter plaatse te reserveren) en 'escape room'

Restaurants & bars
Zie All In (mits toeslag)
Restaurant (maaltijden in buffetvorm)
Cafetaria met snacks

Ligging
Op 500 m van het Levante-strand
Op 300 m van het oude stadscentrum
Op ± 57 km van de luchthaven (transfer heen en terug inbegrepen, transferbus stopt op ± 300 m van het hotel)