three-corners-2.jpg

Egypte

Hotel Three Corners Rihana Resort 4*

Egypte

Door regio West-Vlaanderen

El Gouna is dé parel van de Rode Zee. In deze mondaine badplaats in Egypte, die begin jaren 90 werd gecreëerd, grenzen luxe vakantieresorts aan prachtige lagunes en schitteren kostbare jachten als diamanten in de haven. Tel daar het goede weer, de prachtige onderwaterwereld en de gastvrijheid bij op en je hebt de ultieme vakantiebestemming. 

Vluchturen

(vluchturen zijn onder voorbehoud - indien nog niet aangevuld zijn deze momenteel nog niet bekend)

Hotelinformatie

Three Corners Rihana Resort zijn 2 hotels die zijn samengesmolten tot een onvergetelijk vakantieadres aan de Rode Zee. Hier kan u genieten van een ontspannen zon, - zee en strandvakantie met een vleugje Belgische gastvrijheid. Het hotel is gelegen aan het strand (zandstrand) en op wandelafstand van het bruisende centrum van El Gouna. Hier zijn ontelbaar veel winkeltjes, gezellige restaurants en bars te vinden.

Dit resort is onderdeel van de Three Corners keten en is vooral geliefd vanwege het betrokken (deels Vlaamssprekende) personeel. Zij geven je de leukste tips en doen er er alles aan om jouw vakantie onvergetelijk te maken. 

Als gast van The Three Corners Rihana kun je optimaal relaxen op de ligbedjes rondom een van de vijf buitenzwembaden of op het goudgele zandstrand dat exclusief gebruikt mag worden door hotelgasten. Doe je liever iets actiefs, dan biedt het hotel tegen betaling:  biljart, duiken, fietsverhuur, sauna, jacuzzi, massage, schoonheidsbehandelingen,... Verder kan je gratis dartsen, tafeltennissen, beachvolleyballen, petanquen, yoga volgen en aquagymen.

Eten krijgt veel aandacht: het hoofdrestaurant biedt verrassende themabuffetten als ‘Franse Romantiek’ en ‘een Oosterse Nacht ’ Sluit de avond af met een drankje in de geheel vernieuwde Peanuts Bar.

In het Rihana Resort zijn de kamers iets ruimer opgezet en luxer ingericht dan in het Rihana Inn hotel. Welk hotel je ook kiest, je zult hier gegarandeerd een heerlijke vakantie hebben.

 

 

 

Excursies

  • El Gouna mondaine badplaats
  • Prachtige lagunes
  • Goudgele stranden