kreta-griekenland-2.jpg

Griekenland Kreta

Blue Marine Resort & Spa 4*

Griekenland Kreta

Door provincie West-Vlaanderen

De populaire badplaats Agios Nikolaos op Kreta ligt ten oosten van de hoofdstad Heraklion. De stad is tegen een heuvel gebouwd en door de vele pittoreske, smalle en steile straatjes straalt de plaats een authentieke Griekse sfeer uit. Het is misschien wel één van de mooiste plekken van Kreta. Houd je van zon, zee en strand? Check, ook daarvoor zit je goed in Agios Nikolaos. De combinatie van sportmogelijkheden, vele bezienswaardigheden, twee fijne winkelstraten, gezellige markten, excursies en een uitgebreid en bruisend uitgaansleven maken Agios Nikolaos tot een zonbestemming waar je zeker eens naartoe moet. 

Vluchturen

(vluchturen zijn momenteel nog niet bekend)

Hotelinformatie

Hotel Blue Marine Resort & Spa werd volledig gerenoveerd naar een stijlvol all inclusive verblijf. Openbare ruimtes zoals; het zwembad, de restaurants, de bars en diverse kamertypes kregen een volledige make-over. Bij aankomst valt het direct op wat een luxe en sfeervolle uitstraling dit hotel heeft.
Als je naar het zwembad gaat en op één van de ligbedjes heerlijk ligt te ontspannen, geniet je van een prachtig uitzicht. Je kijkt hier namelijk uit over de baai van Maribello met een ruig landschap aan weerszijden. Ook op het strand is het lekker vertoeven, je dommelt af en toe weg, bestelt een lekker drankje aan de bar en je neemt een verkoelende duik in zee. Alle hotelkamers zijn er volledig op ingericht om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken, wat zorgt voor een aangenaam verblijf van hoge kwaliteit.

Heerlijk ontstressen kan in de wellness van het hotel. Er is een uitgebreide selectie van massages en behandelingen die er totaal opgericht zijn om volledig te ontspannen. Voor culinair genieten zit je hier goed; dankzij de all inclusive formule is het ook op tafel iedere dag een feestje. Of je nu kiest voor de geliefde Griekse keuken of meer voor de internationale kaart, alle opties staan open

All-in:
Alle maaltijden in buffetvorm
*Vroeg ontbijt 07.00 - 07.30 uur
* ontbijt 07.30 - 10.00 uur
* uitslapersontbijt 10.00 - 11.00 uur
* Pizza op het strand 10.00 - 18.00 uur
* lunch 12.45 - 14.45 uur
* Creperie 15.00 - 23.00 uur
*Hotdog, burger en suikerspinkar
*Kyma Beach bar 10.00 - 18.00uur
*Pelagos Pool bar 10.00 - 23.00 uur
* Diner 19.00 - 21.30 uur
* 1x per verblijf diner in het à-la-carte thema Aziatisch/Italiaans/Traditioneel Grieks restaurant
 (reserveren vereist, bij minimaal verblijf van 7 nachten)
* lokale (non-) alcoholische 10.00 tot 23.00 uur

*Minibar dagelijks gevuld voor alle juniorsuites privézwembad
*Minibar gevuld bij aankomst voor alle kamers