36356966-original.jpg

Portugal Algarve

Alvor Baia Resort 4*

Portugal Algarve

Door provincie Vlaams-Brabant

Het lieflijke Algarve strekt zich uit van Faro tot Sagres en is één van de mooiste kusten van Europa. Grillige rotsen en steile klippen afgewisseld met goudgele zandstranden en geurende pijnboombossen zijn de perfecte ingrediënten voor een topvakantie in de Portugese Algarve.

Vluchturen

(vluchturen zijn momenteel nog niet bekend)

Hotelinformatie

Het prachtige Selections Resort Alvor Baia ligt op een rustige locatie in Alvor. Wanneer je hier binnenstapt, valt direct de moderne inrichting op. De lobby is namelijk stijlvol ingericht, met lichtblauwe kleuren en strakke meubels. Het gezellige centrum van het 
Portugese dorpje Alvor is na een wandeling te bereiken en voor een bezoek aan het goudgele zandstrand, kun je gebruik maken van het shuttle busje.

De charmante suites zijn ruim en al even mooi ingericht als de rest van het hotel. In de suites kan de slaapkamer zelfs gedeeltelijk worden afgesloten door een multifunctionele kastdeur. Om het grote zwembad ligt een groot grasveld waar het animatieteam hier dan ook verschillende leuke activiteiten organiseert. Wil je even helemaal ontspannen? Zodra je de spa met rustgevende muziek en kleuren instapt, kan het relaxen beginnen.

Het buffetrestaurant is verdeeld over twee ruimtes, Blue en Green, zodat het restaurant er niet heel erg massaal uitziet. Bij het buffet vindt ook geregeld show cooking plaats en in de Grand Bar kun je terecht voor een tropisch drankje onder het genot van gezellige live muziek.