storage/okrareizen/00490d.jpg

Salou

Hotel Golden Port Salou 4*

Salou - Spanje

Limburg

Golden Port Salou is zo'n hotel waarbij alles is zoals het hoort. Ruime, geriefelijke kamers, buffetten om bij te watertanden en een prima service die alles in goede banen leidt. Dankzij de uitstekende locatie, waarbij zowel het strand als het centrum op wandelafstand liggen, kan je perfect Salou in al zijn aspecten ontdekken. Blijf je liever in het hotel, dan kan je nog altijd kiezen voor de All In formule! 

Vluchturen

(vluchturen zijn onder voorbehoud - indien nog niet aangevuld zijn deze momenteel nog niet bekend)

Hotelinformatie

In Salou ligt een prachtig zandstrand dat ongeveer 13 kilometer lang is. Aan dit strand kan je allerlei watersporten beoefenen en achter het strand ligt een schitterende palmenboulevard waarover je heerlijk kan flaneren.

Salou bestaat uit twee delen: een oud en een nieuw centrum. In het oude gedeelte vind je gezellige winkelstraatjes om lekker doorheen te slenteren en waar je leuke souvenirs kan kopen. In het nieuwe gedeelte vind je het uitgaanscentrum met vele discotheken en bars. Golden Port Salou & Spa biedt vele faciliteiten voor een heerlijke vakantie, zoals een fantastisch zwembad met zonneterras. De moderne kamers van dit mooie hotel zijn netjes ingericht. Het restaurant biedt een uitgebreid buffet waarvan sommige gerechten door de kok klaargemaakt worden waar je bij staat. Als je tussendoor nog een
hongertje hebt, dan kan je op het terras van de bar genieten van een lekker broodje, heerlijke pizza, een salade of ijs.

Om te ontspannen is er een spa met binnenzwembad, hydromassage, sauna en stoombad. Ook is er de mogelijkheid om een schoonheidsbehandeling te reserveren of te genieten van een fijne massage. Als je van veel leven houdt, dan zit je in Golden Port Salou & Spa goed, want de hele dag wordt er van alles georganiseerd.

all-in

  • Ontbijt, middag- en avondmaal in buffetvorm
  • Huiswijn, sangria, frisdranken, lokaal bier en water bij het middag- en avondmaal
  • Snacks: hotdogs, pizza, frieten, sandwiches,... (11-18u.)
  • Selectie van lokale en internationale alcoholische en niet-alcoholische dranken (9-23.30u.)
  • Bubbelbad, omnisportterrein, petanque
  • Animatie overdag en 's avonds
  • Miniclub
Adres

Av. de Pompeu Fabra, 32, 43840 Salou, Tarragona, Spanje

Praktische info

Lengtegraad: 41.0736249

Breedtegraad: 1.152134