spanje-lloret-de-mar-2.jpg

Spanje Costa Brava

Hotel Anabel 4*

Spanje Costa Brava

Door regio Brussel

Helaas werd deze reis geannuleerd

Lloret de Mar is al jaren hét vakantieparadijs. Vele toeristen genieten hier ieder jaar weer van zon, zee en strand. De bruisende 
badplaats biedt voor elk wat wils.
Het beroemde strand van Lloret de Mar is een meesterwerk van de natuur: het ligt in een perfecte bocht aan de Costa Brava en het zand wordt, door de periodieke beweging van het water, steeds verwisseld. Hierdoor blijft het zand permanent schoon en ziet het strand er elk jaar anders uit. Een dagje op stap? Er is meer dan genoeg te doen. Het binnenland is prachtig en Barcelona ligt vlakbij. Ook de omliggende badplaatsen zijn erg leuk om te bezoeken: slenteren door de smalle straatjes in Tossa de Mar, de botanische tuin bezoeken in Blanes en wandelen over de boulevard van Malgrat de Mar naar Santa Susanna. 

Vluchturen

(vluchturen zijn onder voorbehoud - indien nog niet aangevuld zijn deze momenteel nog niet bekend)

02/05/22 
05/09/22  

Hotelinformatie

Midden in het centrum in een rustige straat van Lloret de Mar ligt het fraaie familiehotel Anabel. Hier vind je voldoende mogelijkheden voor een rustige of juist een actieve vakantie. Met een paar loopminuten ben je in het oude deel van de stad en het strand vind je op maar 350 meter lopen. Bij het hotel is een fijn openluchtzwembad met ligstoelen, parasols en handdoekenservice. Bij minder weer, vind je binnen een uitgebreide wellness met overdekt zwembad, stoombad, zonnebank en massages. Hier geniet je regelmatig van leuke shows of live muziek. Vanaf het hotel loop je zo Lloret de Mar in waar je heerlijk kan flaneren over de boulevard, kan winkelen of een glas Sangría kan drinken bij een van de vele gezellig barretjes. Wil je meer zien van Spanje? Plan dan een trip naar Barcelona! Ook perfect gelegen voor een bezoek met de kids aan Themapark Gnomo Park en Waterpark Water World in Lloret de Mar.

Ligging:

In centrum
Luchthaven op ca. 33 km
Strand op ca. 350 m

Zwembad:

Buitenbad
Kinderbad buiten
Binnenbad
Ligbedden en parasols
Zonneterras

Wellness:

Sauna
Stoombad
Whirlpool (binnen

Restaurant:

Buffetrestaurant
Bar

Adres

i Mont, 10, Carrer del Poeta Felicià Serra Mont, 17310 Lloret de Mar, Girona, Spanje

Praktische info

Lengtegraad: 41.7021612

Breedtegraad: 2.8474786