storage/okrareizen/35102910-original.jpg

Costa Del Sol

Palia Las Palomas 4*

Costa Del Sol

Jammer, deze vakantie werd geannuleerd

Torremolinos is een grote, uitgestrekte badplaats in de warmste regio van Europa: Andalusië. Wat in de jaren ‘50 een klein vissersdorpje was, is uitgegroeid tot een aantrekkelijke, levendige vakantiebestemming. Het hele jaar door vinden vele toeristen dan ook hun weg naar deze zonnige bestemming. Achter de boulevard ligt een groot centrum vol restaurants, gezellige bars, allerlei soorten winkels en diverse pleintjes. De Calle San Miguel is een kleurrijke straat met vele, leuke winkeltjes. Een must om een keer naartoe te gaan.

Vluchturen

(vluchturen zijn momenteel nog niet bekend)

Hotelinformatie

Hotel Palia Las Palomas ligt in het gezelligste gedeelte van Torremolinos: midden in de voormalige visserswijk La Carihuela. 
Het schitterende strand is vlakbij en ook als je op zoek bent naar een typisch Spaans eettentje hoef je niet lang te zoeken: je wandelt de straat uit en je staat al op het pittoreske pleintje van deze sfeervolle wijk. Hotel Palia Las Palomas is ingericht met frisse, lichte tinten, wat zeker bijdraagt aan de fijne sfeer die bij Palia Las Palomas hangt. Voor een verkoelende duik is er een mooi zwembad voor jong en oud. Genieten van de zon kan op een ligbedje op het terras of op het grasveld. Lekkere, koele drankjes bestel je bij de bar, heerlijk!

Iedere vakantiedag staat er een smakelijk buffet voor je klaar in het restaurant. Een aantal gerechten wordt ook nog eens 
voor je klaargemaakt op de grill terwijl je toekijkt. Doe mee met de leuke activiteiten die het animatieteam organiseert.

All-in
* alle maaltijden in buffetvorm
* ontbijt 08.00 - 10.00 uur
* uitslapersontbijt (alleen in de bar, brood, sappen en koffie) 10.30 - 11.30 uur
* lunch 13.00 - 15.00 uur
* diner 19.30 - 21.30 uur
* snacks en sandwiches 11.30 - 15.30 uur
* pannenkoeken 16.00 - 17.00 uur
* koude sandwiches 18.00 - 22.30 uur
* lokale (non) alcoholische dranken 10.30 - 23.00 uur
* niet inclusief: drankjes in de discotheek