storage/okrareizen/44-okra-verblijf-mallorca-2.jpg

Spanje Mallorca

Java Hotel 4*

Spanje Mallorca, Ca'n Pastilla

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en mag zich terecht ‘parel van de Middellandse zee’ noemen. Het aangename klimaat, de lange zandstranden en lieflijke baaitjes met helder water maken van Mallorca een fantastische bestemming om op vakantie te gaan!

Het Tramuntanagebergte met zijn natuurpracht en idyllische vergezichten, het rijke culturele verleden van het eiland, de pittoreske dorpjes met zijn citrus- en appelsienplantages, de prachtige hoofdstad Palma… maken van Mallorca een boeiende vakantiebestemming.

Vluchturen

(vluchturen zijn onder voorbehoud - indien nog niet aangevuld zijn deze momenteel nog niet bekend)

30/09/22 Brussel - Mallorca
05/10/22 Mallorca - Brussel

Hotelinformatie

Wat is nou fijner dan een hotel met een perfecte ligging? Hotel Java is gelegen in Ca'n Pastilla in het zuiden en dichtbij de historische stad van Palma de Mallorca. Dit hotel is een uitvalsbasis voor de perfecte uitstapjes. Ga in de middag naar het centrum van ‘Palma’ en geniet van een heerlijke cocktail bij La Bovéda bij Plaça de Llotja in de jachthaven. Of neem een lunch in één van de vele tapas barretjes op het plein ‘Plaza Major’ waar de straatartiesten hun kunsten laten zien.

Meer zien van het eiland? Pak de volgende dag de huurauto en verken het binnenland van Mallorca en zie wat het eiland nog meer te bieden heeft.

Tip: Bezoek de westkust van Mallorca en neem de auto richting Valldemossa, Deiá, Sóller, Fornalutx en als laatste stop de plaats Cala Tuent, voordat je weer richting het hotel rijdt. Onderweg kom je langs verschillende dorpen, gebergtes, stranden en laat je verassen door de Spaanse cultuur.

Ligging:

  • Luchthaven op ca. 2 km
  • Strand op ca. 80 m

Zwembad:

  • Buitenbad: open: 01/04 t/m 31/10
  • Binnenbad
  • Badhanddoeken, ligbedden en parasols
  • Zonneterras

Restaurant:

  • Buffetrestaurant
  • Bar
Adres

Carrer de la Goleta, 7, 07610 Can Pastilla, Illes Balears, Spanje

Praktische info

Lengtegraad: 39.5326307

Breedtegraad: 2.7260339