storage/okrareizen/06276j.jpg

Tunesië

Hotel concorde marco polo 4*

Tunesië - Hammamet

Helaas, deze reis werd geannuleerd.

Een uitgebreide All In, boordevol animatie: een uitnodigend recept voor gezinnen en jongeren. Voor de kids is er de hippe kinderclub en ’s avonds toveren de animatoren pretlichtjes in je ogen tijdens een wervelende show. Ook naast het hotel is er van alles te beleven, niet te verwonderen als je weet dat het strand en de jachthaven van Hammamet slechts op een steenworp liggen. Vanop een terrasje sla je het reilen en zeilen van bootjes en dagjestoeristen gade en de gezellige drukte, die neem je er maar al te graag bij.

Vluchturen

(vluchturen zijn onder voorbehoud - indien nog niet aangevuld zijn deze momenteel nog niet bekend)

Hotelinformatie

De Tunesische badplaats Hammamet is de ideale bestemming voor een luxe zonvakantie. Kies voor de wijk Yasmine en je verblijft in een luxe All Inclusive resort aan het parelwitte strand.

Het diepblauwe water van de Golf van Hammamet maakt het vakantieplaatsje compleet. Bezoek zeker eens de medina met witte huisjes en middeleeuwse stadsmuren, alsof je een Arabisch sprookje betreedt. Het hotel is gebouwd in een elegante Arabische stijl en bevindt zich direct aan een prachtig wit zandstrand. In de omgeving is een stijlvolle jachthaven en in de buurt van de mooie Medina van Hammamet, met levendige soeks, bars en restaurants.

De vele faciliteiten, een prachtig zwembad en een heerlijk wellness center zorgen er voor dat u zich prima zult vermaken in dit hotel. Het hotel beschikt over de volgende faciliteiten: receptie, lobby, liften, internet, meerdere bars en restaurants, zwembad met ligbedden en parasols. Verder is er een binnenbad en een wellness center met o.a. balneotherapie, sauna, massage, hammam, jacuzzi en een schoonheidssalon. De smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van tv, telefoon, minibar, (huur)kluisje en airconditioning. De badkamer heeft een bad of douche en toilet. De kamers beschikken over een balkon of terras.

all-in

  • Gevarieerd ontbijtbuffet met volkorenproducten en showcooking
  • Continentaal ontbijt
  • Snacks (15-17u.): koffie, cake, pannenkoeken
  • 's Middags: buffet, keuze aan desserts
  • 's Avonds: buffet en gerechten die 'à la minute' worden bereid
  • Vegetarisch gerecht
  • Themabuffet (3x/week)
  • Selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken (tot 24u.)
  • Tennisterrein (hardcourt, materiaal mits waarborg), pingpong, beachvolleybal, petanque, aerobic, gym, aquagym, fitness
  • Animatieprogramma overdag voor volwassenen en voor kinderen (4-12 jaar) (7x/week)
  • Avondprogramma, livemuziek of shows (7x/week)
Adres

B.P. 35, N1, Hammamet 8056, Tunisia

Praktische info

Lengtegraad: 36.4072574

Breedtegraad: 10.6224706