storage/okrareizen/14656b.jpg

Turkije - Marmaris

Blue Bay Platinum 5*

Turkije - Marmaris

Antwerpen

Van bij aankomst in het aangename en mooie hotel Blue Bay Platinum zal je onder de indruk zijn van de moderne architectuur en inrichting met frisse en lichte materialen. Ook de smaakvolle en uitgebreide buffetten en de moderne kamers, die verspreid liggen over 4 gebouwen, zullen je weten te bekoren. Het hotel geniet een centrale ligging op slechts 5 minuten wandelen van het strand en ook het centrum van Marmaris ligt vlakbij.

Vluchturen

(vluchturen zijn onder voorbehoud - indien nog niet aangevuld zijn deze momenteel nog niet bekend)

Hotelinformatie

Blue Bay Platinum is een modern hotel aan de Lycische kust. In dit vijfsterren hotel nabij Marmaris heb je de keuze uit een privéstrand, vijf zwembaden en talloze andere faciliteiten om je tijd leuk en ontspannen door te brengen. Aan het
privéstrand is er een speciaal gedeelte (en een pier!) gereserveerd voor gasten van het hotel.

Het centrum van Marmaris ligt op ca 3 km. Afstand. Hier vind je alles wat je verwacht van een Turkse vakantiebestemming:
winkels, uitgaansgelegenheden, gezellige restaurants en een bazaar waar geurige specerijen en lokale specialiteiten in overvloed te verkrijgen zijn. Het hotel beschikt over ruim 250 kamers welke voorzien zijn van o.a. een airco, telefoon, gratis WiFi, tv, huurkluisje, koelkastje, balkon en een badkamer met douche en/of bad, toilet, föhn en badslippers.

In het hoofdrestaurant van Blue Bay Platinum kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Bij de poolbar worden gedurende de dag diverse snacks geserveerd en in het Blue Café zijn diverse koffiespecialiteiten en zoetigheid te verkrijgen. Het hotel heeft daarnaast vier bars waar drankjes geschonken worden. Ook kan je gebruik maken van de fitnessruimte en het wellnesscentrum. Tegen betaling kan je een massage of schoonheidsbehandeling boeken. Het entertainmentteam verzorgt overdag diverse activiteiten en ’s avonds kan je genieten van optredens en shows. In de lobby van Blue Bay Platinum is gratis WiFi aanwezig.

all-in

  • Ontbijt, middag- en avondmaal in buffetvorm
  • Laat ontbijt (10-11u.)
  • Korting in de 2 à-la-carterestaurants
  • Snacks en patisserie (11.30-18u.)
  • Soep (23-23.30u.)
  • Selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken (10-23.30u.)
  • Koelkast dagelijks gevuld met water
  • Pingpong, biljart (8-12u.)
  • Fitness (9-17u.), sauna (15-17u.), Turks bad (9-17u., behandelingen betalend)
  • 6x/week animatie overdag en 's avonds (softanimatie aan het begin en op het einde van het seizoen)
  • Miniclub (4-12 jaar, 6x/week)
Adres

Siteler, Cumhuriyet Blv. No:1, 48700 Marmaris/Muğla, Turkije

Praktische info

Lengtegraad: 36.8420288

Breedtegraad: 28.2512901