storage/okrareizen/shutterstock-1801352824.jpg

Kleinwalstertal

Hotel Gemma 4*

Kleinwalsertal

Informatie en programma

Een topbestemming om te wandelen en/of de omgeving te verkennen met de auto

Programma

Eén van de mooiste hooggebergtedalen van de Allgäuer Alpen, het tamelijk breed en zonnige Kleinwalsertal wordt onze uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie!

Onze verblijfplaats Hirschegg, het comfortabele viersterren Hotel Gemma, een gezellige groepssfeer en enthousiaste wandelbegeleiders is de juiste cocktail om dit te realiseren. Een bijkomende grote troef is dat het Kleinwalsertral heel veel mogelijkheden heeft om te wandelen: van korte tot lange wandelingen, van vlakke tot uitdagende wandelingen waarbij we ons al dan niet een beetje laten helpen door de bergliften te gebruiken om ons al wat hoger te brengen zodat we van de schitterende Alpen volop kunnen genieten.

Door het gratis gebruik van alle kabelbanen in Kleinwalsertal en Oberstdorf, het gratis gebruik van het openbaar vervoer in Kleinwalsertal en met twee wandelbegeleiders hebben we oneindig veel keuzemogelijkheden.

Alle dagen voorzien we de mogelijkheid om aan een wandeling deel te nemen. Afhankelijk van de mogelijkheden in de groep en jullie voorkeuren bieden we voormiddag en/of namiddagwandelingen aan, als ook dagwandelingen. We verblijven in Hotel Gemma**** in Hirschegg op basis van half pension. In de spa van het Gemma Hotel kan je genieten van een binnenzwembad en
een sauna. Je kan ook ontspannen op het ruime zonneterras of in de tuin. Het restaurant serveert traditioneel Oostenrijkse en seizoensgebonden gerechten. In de lobbybar kan je genieten van een drankje.

Liever eens een dagje met de wagen er op uit? Geen probleem de regio biedt vele mogelijkheden:

  • de ‘Bodensee’ : boottocht, Bregenz,
    Lindau,
  • een rondrit door Zuid-Duitsland:
    Isny, Wangen, Immenstadt
  • een rondrit door Zuid-Schwaben:
    Kempten, Füssen met de Lechfall, de 2 kastelen van koning Ludwig II, Oberjoch3

Wij helpen je graag op weg. De verplaatsing naar onze verblijfplaats (± 800 km) gebeurd met eigen vervoer. Maar carpoolen is misschien ook een mogelijkheid.