4.jpg

Westerwald

EnjoyHotels Heiderhof

Westerwald

Het Westerwald is een bijzonder mooi stukje ongerepte natuur in het Duits Middelgebergte. Schitterende wandelpaden nodigen uit tot onvergetelijke wandelingen door dit sprookjesachtig landschap.

We verblijven in het Enjoyhotel Heiderhof in Obersteinebach.

In het hotel is veel inbegrepen: elke morgen een uitgebreid ontbijtbuffet, 's middags een warme lunch en 's avonds een driegangen keuzemenu. De hele dag door kan je in de koffiecorner gratis koffie en thee bekomen. En vanaf 17.00 tot 24.00 zijn bieren, wijnen, frisdranken, vruchtensappen en Duitse sterke dranken gratis.

Iedere avond is er wel iets te beleven: bingo, live muziek, quiz, … Regelmatig word je daarbij verwend met een extra versnapering.

Programma

Dit jaar blijft de autocar ter plekke zodat we de gelegenheid hebben om telkens van in ander dorpje te vertrekken en zo ook te genieten van de natuur en de bezienswaardigheden (klooster, kasteel, kuuroord, ...) in een ruimere omgeving. Dagelijks maken we in de voormiddag een wandeling van +/- 5 km en in de namiddag heb je keuze tussen een wandeling van +/- 5 km of +/- 10 km. Eens geen zin om te wandelen, geen probleem dan kan je rustig op onze vertrekpunten wat rond kuieren en genieten van een terrasje.

Op de terugreis stoppen we nog in Königswinter. Het historisch centrum en de schitterende Rijnboulevard geven de gelegenheid om onze benen nog even te strekken en wat te eten en/of te genieten van een regionale Rijnwijn.