20266454-original.jpg

Zakynthos Griekenland

Hotel Bitzaro Grande 4*

Griekenland Zakynthos

Door provincie Oost-Vlaanderen

We verblijven in Hotel Bitzaro Grande ****, All-Inn. Dit prachtige zeer moderne hotel is een heerlijke plek om je vakantie door te brengen. In alle rust kan je aan het zwembad genieten van lekkere snacks en exotische drankjes. Maar ook het zeer uitgebreid en gevarieerd buffet (3x per dag) zal je bekoren. Het hotel ligt op wandelafstand van het gemoedelijk dorpje Kalamaki, op 150 m afstand van een bushalte en op wandelafstand van het mooie zandstrand.

Mogelijke excursies (niet inbegrepen)
Verkenning van het dorpje Kalamaki waar we verblijven. Met het openbaar vervoer naar Laganas of naar de hoofdstad Zakynthos-stad.
* Laganas is de bekendste en meest populaire badplaats van Zakynthos en is gelegen aan een schitterende baai.
* Zakynthos-stad is een moderne stad. Er zijn straten met booggewelven, kerken met imposante klokkentorens, mooie pleinen en belangrijke monumenten. Het scheepswrak op Navagio Beach is één van de meest gefotografeerde plekken van Griekenland. Aan jou de keuze of je met een bootje tot aan het wrak vaart of van op een klein uitzichtpunt een foto maakt. Vanaf het vissersdorp Aghios Nikolaos kan je met bootjes naar de fluorescerende blauwe grotten varen. Het Cameo eiland bij Agios Sostis kan via een lange houten brug bereikt worden. Een wandeling naar het oude kerkje is een must. Zakynthos is één van de belangrijkste plekken ter wereld waar de Caretta-Caretta schildpadden hun eieren leggen. Je kan ook het eiland Kefalonia bezoeken.
Hoogtepunten zijn: de Drogarati Grotten, een boottocht op het ondergrondse meer Melissani en een bezoek aan de hoofdstad Argostoli. Je kunt ook nog je dag afwisselen door mee te doen in het hotel met de aangeboden animatie

Vluchturen  (steeds onder voorbehoud van eventuele wijzigingen):

19-5-2024: Brussel - Zakynthos // 10:45 - 14:45 // SN 3263
26-5-2024: Zakynthos - Brussel // 15:45 - 17:55 // SN 3264       

Hotelinformatie

Bitzaro Grande 4* is rustig gelegen aan de rand van Kalamaki, dicht bij het strand. Het levendige centrum van Laganas bevindt zich iets verderop. In dit charmante hotelletje heerst een familiale sfeer en verblijf je in mooie kamers. Rond het zwembad ligt een zonnig terras, waar je helemaal tot rust kan komen.

Faciliteiten
Wifi (gratis) in het hele resort
Zoetwaterzwembad, zonneterras en tuin
Gratis ligzetels en parasols aan het zwembad
Gratis handdoekenservice

Restaurant & bars
Restaurant (maaltijden in buffetvorm)
Bar, snackbar aan het zwembad

Kamers
Elke standaard 2 pers. kamers beschikken over badkamer met douche/bad (haardroger), tegelvloer, airco, telefoon, wifi (gratis), satelliet-tv (flatscreen), koelkast, safe (betalend) en balkon of terras. 

All-in
* alle maaltijden in buffetvorm
* ontbijt 08.00 - 10.00 uur
* lunch 12.30 - 14.00 uur
* diner 19.00 - 21.00 uur
* 1x gratis per verblijf  a la carte dineren (keuzemenu en reservering noodzakelijk)
* sandwiches en donuts van 10.00 - 13.00 uur
* ijsjes
* snacks en koekjes 15.00 - 17.00 uur
* gebruik van tennisbaan en fitnessruimte
* lunchpakket en frisdrank voor onderweg indien je op excursie gaat
* alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken 10.00 - 24.00 uur

Ontdek ook onze andere bestemmingen

Ontdek ook onze andere bestemmingen

Verblijfsvakanties