storage/okrareizen/36164433-original.jpg

Griekenland Kreta

Hotel Sirios Village

Griekenland Kreta

Door regio West-Vlaanderen

Kreta, de naam klinkt je waarschijnlijk al bekend in de oren. Niet zo vreemd ook, want dit grootste eiland van Griekenland heeft werkelijk voor iedereen een heerlijke vakantie in petto! Prachtige zandstranden en romantische baaitjes aan het schitterend blauwe water kleuren dit eiland. Ga je wat dieper het binnenland in, dan ontdek je het indrukwekkende berglandschap met talrijke kloven. De veelzijdigheid is hier net zo groot als de lengte van het eiland Kreta. Het meer dan 250 kilometer langwerpige eiland is perfect voor een echte alles-in-één bestemming, het is maar net welke kant je op gaat. Met een ligging midden in de Egeïsche zee, is de kustlijn van maar liefst 1000 kilometer perfect voor een heerlijke zonvakantie. Strandplezier tot in vrijwel alle uithoeken te vinden! En mede dankzij de zuidelijke ligging draait de zon hier op volle toeren, waarvan vooral de zomermaanden bijzonder droog zijn. Gelukkig is het aangename zeewater hier nooit ver weg!

Vluchturen

Deze zijn momenteel nog niet bekend

 

Hotelinformatie

We verblijven in een 4* Sirios Village in het rustig gelegen Daratso op 4 km van Chania. In het Sirios hotel zijn 
er vele mogelijkheden voor ontspanning met heerlijke buiten zwembaden, er is een hammam en sauna, en nog veel meer.

Sirios Village is, zoals de naam al zegt, net een klein dorpje en je voelt je hier al snel thuis. Het is een ruim opgezet vakantieadres met leuke faciliteiten voor jong en oud. Er is een speeltuintje en de verschillende zwembaden met glijbaantjes zijn goed voor uren speelplezier voor de jonge gasten. Voor de volwassenen is er ook genoeg te doen. Wordt het heel sportief een potje tennis of laat je jezelf verwennen in de Spa? Het kan allemaal, want het is tenslotte vakantie! Vanuit het hotel zijn er vele mogelijkheden voor uitstappen naar oude culturele steden zoals Chania, Rethymno, Heraklion en Knossos, het bekendste paleis uit de oudheid op Kreta. Je kan er talrijke musea en kerkjes bezoeken vol schatten uit de oudheid, vol geschiedenis en folklore. Er kan geslenterd worden door die oude stadjes, door een wirwar van straten en steegjes, waar gezellige restaurantjes en leuke Griekse winkeltjes te vinden zijn. Het is genieten van de mooiste stranden van Kreta of een bezoek aan het pirateneiland Gramvousa en de lagune van Balos. Ga de uitdaging aan en maak een wandeling in de Imbroskloof die start vanuit het bergdorpje Imbros. Er is ook de verleiding om een terrasje te doen aan een idyllische vissershaventje met de kleurrijke bootjes en te luisteren naar die heerlijk mooie Kretenzische muziek en misschien wordt de traditionele dans “de Sirtaki” gedanst. 
In het restaurant worden mooie buffetten gepresenteerd met Griekse en internationale gerechten. Zo zit er voor iedereen wel iets bij. In je comfortabele ingerichte hotelkamer is het fijn ‘thuiskomen’ en geniet je van een heerlijke nachtrust. In Sirios Village ga je ongetwijfeld een fantastische tijd tegemoet!

Standaard 2 pers. kamer:

balkon of terras 
koelkast
televisie (flatscreen, satelliettelevisie)
telefoon
airconditioning (individueel regelbaar)
badkamer met: bad of douche, wastafel, toilet, föhn
wake-up call service
wi-fi in openbare ruimte: gratis
kluisje op de kamer (mits betaling)
wi-fi op de kamer: gratis

Adres

El. Venizelou, Daratsos 731 00, Griekenland

Praktische info

Lengtegraad: 35.5054358

Breedtegraad: 23.9731785

Ontdek ook onze andere bestemmingen

Ontdek ook onze andere bestemmingen

Verblijfsvakanties