storage/okrareizen/cabanas-8.jpg

Portugal, Algarve

Cabanas Beach & Nature

Portugal, Algarve

Door regio West-Vlaanderen

De Algarve is de meest zuidelijke en zonnigste provincie van Portugal en grenst direct aan het populaire vakantieland Spanje. Hier kun je luieren op de meest prachtige stranden, lieflijke dorpjes bezoeken en genieten van de allerlekkerste verse visspecialiteiten of de bekende piri piri gerechten. Kortom, een vakantie naar de Algarve is op en top genieten! 

Tavira is een badplaats aan de Algarve en is een kleine stad die is uitgegroeid tot een typisch Portugees vissersdorp.

Tavira  bestaat uit twee delen aan weerszijden van een rivier. Het centrum ligt aan beide zijden van de rivier en is door een brug met elkaar verbonden, waar ook de meeste hotels en appartementen liggen. Er is een vrij groot historisch deel met kerken, pleinen, en kasteel en op traditionele wijze betegelde huizen. In het centrum is een groot plein met terrassen en het gemeentehuis dat en grote galerij met witte bogen heeft.

Vluchturen

Vluchturen: deze zijn momenteel nog niet bekend  

Hotelinformatie

Het gloednieuwe Hotel AP Cabanas Beach & Nature is werkelijk een plaatje. De ligging aan het Ria Fromasa Natural Park zorgt voor een prachtige omgeving en de uitzichten over de Atlantische Oceaan zijn fabuleus. Ja,  hier kom je zonder twijfel direct tot rust! Het comfortabele hotel beschikt tevens over een heerlijk groot zwembad en kent vele ontspanningsfaciliteiten. Het waanzinnige Cabanas strand is bereikbaar per boot, welke vlak bij het hotel regelmatig op en neer vaart.

Alle kamers van Hotel AP Cabanas Beach & Nature zijn zeer compleet en stijlvol ingericht. Al het comfort staat hier tot je beschikking, waaronder een luxe badkamer en een heerlijk terras of balkon. Voor nóg meer ontspanning kun je terecht in het wellnesscenter. Culinair genieten doe je in drie verschillende restaurants en nippen aan een favoriete cocktail doe je bij de rooftop bar. Daarnaast is er regelmatig live muziek, waardoor de vakantiesfeer helemaal compleet is.

Adres

R. Tuberária Maj., 8800-591 Cabanas, Portugal

Praktische info

Lengtegraad: 37.1339129

Breedtegraad: -7.6066351