storage/okrareizen/37587635-original.jpg

Lanzarote

Hotel Relaxia Olivina 3*

Lanzarote

Door regio Oost-Vlaanderen

Lanzarote is het meest oostelijk gelegen eiland van de Canarische archipel. Kenmerkend voor Lanzarote zijn de overblijfselen van vulkanische uitbarstingen, zoals in het indrukwekkende Nationale Park Timanfaya, maar ook de mooie en vooral schone stranden en de typische bouwstijl die te danken is aan de beroemde schilder en beeldhouwer César Manrique. Het hele jaar door kun je naar Lanzarote vliegen, want het klimaat is bijzonder aangenaam! Schilderachtige dorpjes wisselen elkaar af met kale valleien en groene heuvels. Zo zijn er woestijnlandschappen, vulkaankegels, cactussen en wijnstreken te vinden. Ook is het een duurzaam eiland, waarvoor het ook prijzen heeft gewonnen. César Manrique zorgde ervoor dat gebouwen niet hoger dan 4 verdiepingen mogen zijn. Op het Gran Hotel in Arrecife na, is dit gehandhaafd. Verder zijn alle resorts, hotels en appartementen laagbouw, waardoor het eiland ook een rustige uitstraling heeft. Heerlijk!

Vluchturen

Vluchturen: deze zijn momenteel nog niet bekend  

Hotelinformatie

Hotel Relaxia Olivina heeft een perfecte ligging voor de ideale vakantie op Lanzarote. Het heerlijke strand Playa Pocillos is op loopafstand. Het bruisende centrum van Puerto del Carmen is binnen een paar minuten te bereiken. Hier vind je een levendige boulevard met winkeltjes, terrasjes, restaurants en bars. Het gedeelte met het oude centrum is ook zeker een bezoekje waard.

Bij het hotel zelf is er ook genoeg om jezelf te vermaken. Neem een heerlijke verfrissende duik en geniet van de Spaanse zon op een ligbedje of geniet van een cocktail bij de bar. Het animatieteam organiseert de hele dag door activiteiten voor jong en oud.  De kamers zijn ruim en hebben een mooi uitzicht op de tuin of het zwembad vanaf je eigen balkon of terras.

Het hotel maakt deel uit van de Relaxia keten. In de badplaats Playa Blanca ligt het spetterende waterpark genaamd Aqualava Water Park. Op maandag, woensdag en vrijdag rijdt er gratis een shuttle busje naar het waterpark.

Standaard 2-pers. kamer:

balkon of terras
koffiezetapparaat
koelkast
televisie (satelliettelevisie)
telefoon
airconditioning
badkamer met: bad en douche, wastafel, toilet, föhn
kluisje op de kamer: circa 16,90 € per week (terplaatse te betalen)
borg kluisje: circa 10,00 € (terpaatse te betalen)
wi-fi in openbare ruimte: gratis
wi-fi op de kamer: gratis
wi-fi bij de receptie: gratis

 

Faciliteiten algemeen:

receptie (24 uur geopend)
shuttlebus ( bestemming naar aqualava wáter park gratis)
wi-fi in openbare ruimte: gratis
wi-fi op de kamer: gratis
wi-fi bij de receptie: gratis
 



Excursies

Adres

C. Grecia, 11, 35510 Puerto del Carmen, Las Palmas, Spanje

Praktische info

Lengtegraad: 28.9227191

Breedtegraad: -13.6431905

Ontdek ook onze andere bestemmingen

Ontdek ook onze andere bestemmingen

Verblijfsvakanties